You are looking at the HTML representation of the XML format.
HTML is good for debugging, but probably is not suitable for your application.
See complete documentation, or API help for more information.
<?xml version="1.0"?>
<api>
  <query>
    <exturlusage>
      <eu pageid="130186" ns="110" title="Forum:AbuseFilter" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:AbuseFilter" />
      <eu pageid="101436" ns="110" title="Forum:Checkuser policy" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:CheckUser" />
      <eu pageid="101136" ns="110" title="Forum:Ratings tweak" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Evaluation_WikiFlow" />
      <eu pageid="109402" ns="110" title="Forum:Ratings Ideas" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Evaluation_WikiFlow" />
      <eu pageid="109402" ns="110" title="Forum:Ratings Ideas" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Group_Based_Access_Control" />
      <eu pageid="100886" ns="3" title="User talk:Samdo994/Archive3" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:InputBox" />
      <eu pageid="21887" ns="3" title="User talk:Cpatain Rex/Archive 4" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:InputBox" />
      <eu pageid="103975" ns="110" title="Forum:New Pages" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Newest_Pages" />
      <eu pageid="100886" ns="3" title="User talk:Samdo994/Archive3" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Newest_Pages" />
      <eu pageid="103975" ns="110" title="Forum:New Pages" url="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:Newest_Pages_Blog" />
    </exturlusage>
  </query>
  <query-continue>
    <exturlusage euoffset="10" />
  </query-continue>
</api>